CPO ontwerp mee! appartementen in Almere
CPO ontwerp mee! BeBo woningen Almere

CPO ontwerp mee! appartementen in Almere
CPO ontwerp mee! Homer appartementen Almere

CPO ontwerp mee! appartementen in Almere
CPO ontwerp mee! Parkzicht appartementen Almere

Interesse om hier te wonen? Deze projecten willen wij realiseren middels een ‘ Bouwgroep’.  De Bouwgroep wordt samengesteld uit potentiële kopers

 BeBo Almere 10 Boven / Benedenwoningen  LEES VERDER ‘Homer’ Almere 11 appartementen LEES VERDER ‘Parkzicht’ Almere 11 appartementen LEES VERDER

CPO ontwerp mee! appartementen in Almere

De combinatie van een schitterend woongebouw, de bouwlocatie aan het park en toch midden in het centrum van Homeruskwartier Poort maakt dit project uniek. Het is precies die combinatie die mij als architect inspireerde. Winkels, markt, alle voorzieningen dicht bij elkaar. De plattegronden zijn zo vormgegeven dat u veel mogelijkheden heeft om zelf uw woning in te delen. Klein, groot, extra groot, het is allemaal mogelijk. Op de begane grond beschikt u over een eigen berging, ideaal voor fiets of andere zaken. De appartementen zijn bereikbaar met trap of lift. Er bevindt zich een entree aan de voorzijde en aan de achterzijde van het gebouw.  

 De kopers vormen tezamen een bouwgroep die als opdrachtgever fungeert. U doet rechtstreeks zaken met de architect en de bouwbegeleider. Korte lijnen dus, plus de mogelijkheid om de indeling van het gebouw of het appartement nog op maat aan te laten passen. Homeruskwartier Centrum. Het unieke van dit gebied is de keuzevrijheid van u als koper. U bent als deelnemer betrokken bij het ontwerpproces. Bepaal zelf hoe u woont…  Doe mee en denk mee.

De Vereniging is al opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De definitieve verkoopprijzen kunnen nog beïnvloed worden door eventuele aanpassingen aan het ontwerp. Deze activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Flevoland.